Fler bekräftade rykten!

Nu ska jag ge mig själv en klapp på axeln, för idag och igår så visade sig ytterligare fem av mina förutsägelser/övergångsrykten stämma. Igår så släppte Karlskrona förlängningar med både Solomon Frisell och Philip Norberg, något jag tidigare skrivit om här och här bland annat. Två bra förlängningar som gör att laget tillförs både spets och kontinuitet.

Det fylldes sedan idag på med att Bodens värvning av Isak Pantzare blev officiellt, något jag avslöjade för ett bra tag sedan. Pantzare är en klassback på ettannivå, och lyfter Bodens backsida rejält. Man har saknat lite offensiv spets (utöver Dahlroth) men nu får man verkligen in det.

I Piteå tidning så bekräftas också en annan sak jag skrivit om, att Ludwig Stenlund VAR klar för Piteå, men han bröt kontraktet innan deadline den 17/7 för att istället signa med Kalmar. Nu jagar man istället ny spets, och det verkar inte heller bli något med vare sig Jesper Ylivainio eller Joakim Högberg enligt samma tidning. Ylivianio indikerar att han vill till Boden, men enligt källor jag har så är någon övergång dit inte aktuell.

Till sist så avslöjade jag att Wings jagade Östersundsforwarden Oscar Pentler, något som idag blev verklighet. En drömvärvning för Wings som nu ser ut att kunna utmana om en allettanplats trots en del tunga tapp.

Lämna ett svar