Avslöjar två bomber!

Det rör på sig i hockeyettan! Idag kan jag avslöja två stora övergångar, övergångar som förändrar slagstyrkan på topplagen i den norra ettan framför allt.

Den första övergången är en övergång mellan två av topplagen i den norra ettan. Johan Lindholm var en väldigt viktig del av Hudiksvall förra säsongen och trots att Hudiksvall gärna sett att han blev kvar så stod det klart att han lämnade klubben. Nu kan jag avslöja att det blir Boden som blir hans nya klubbadress. I Lindholm så får Boden en otroligt hårt jobbande spelare, en riktigt stark checkingspelare som även kan göra poäng och spela i alla spelformer.

Johan Lindholm byter norrklubb. Foto: Oliver Åström, Kalix

Den andra värvningen gäller en liten följetong här på kmhockey.se. Först kunde jag skriva om att Ludwig Stenlund ryktades till Piteå, sedan kunde jag avslöja att han även var klar för samma klubb. Och det var han. Men nu så har han utnyttjat en klausul i sitt kontrakt och brutit avtalet och istället signat för nyblivna allsvenskarna Kalmar. Det är ett tungt avbräck för Piteå som såg Stenlund som en viktig ersättare för Magnus Isaksson, nu får de ge sig ut på jakt igen på en allt tunnare marknad.

Lämna ett svar