Avslöjar: Två tunga värvningar i norr!

Det är dags att avslöja ytterligare två tunga värvningar, denna gång är det i norr övergångarna sker. Dels har Boden hittat en tilltänkt spetsback, dels plockar Kalix in ett bra råämne till sin forwardssida.

Om vi börjar med Boden så har de ju tillkännagjort att de ska satsa extra inför kommande säsong. Och det kan man märka genom en annan värvning jag avslöjat, nämligen Emil Lindblom från Kalix, men nu så ska det också märkas på backsidan. För enligt två vanligtvis välunderrättade källor har man gjort klart med backen Isak Pantzare. Backen spelade förra säsongen i Tingsryd, men har också gjort tre säsonger i Mora. Höjdpunkten i hans karriär var nog ändå när han var med och förde upp Oskarshamn till SHL och han har också gjort 14 matcher i SHL med klubben. Det är med andra ord ett högprofilerat namn Boden nu lyckats signa!

Den andra värvningen är kanske inte lika spektakulär, men ändå väldigt spännande. Kalix tar nämligen in Linus Håkansson från Örnsköldsvik. Linus hade en lite svagare säsong säsongen som gick, men noterades säsongen innan för hela 36 poäng på 34 seriematcher i bottenlaget, vilket är starka papper. Linus känns som just en sådan spelare som Kalix brukar vara bra på att få ut mycket av. Se bara på spelare som Samuel Eriksson, Christoffer Björck och Emil Lindblom som gått från lite undanskymda roller till storstjärnor efter en sejour i Kalix. Blir detta början på ännu en succéresa?

Lämna ett svar