Så spelas ettan 24/25!

Det blir inga förändringar alls i ettan kommande säsong. Det beskedet kan man nu läsa på hockeyettan.se. Det blir med andra ord fyra serier med tio lag i varje, där de fem första går till alllettan. Slutspelet spelas sedan med playin, kvartsfinaler och semifinaler innan det blir en kvalserie med sex lag. Så här delas lagen in i de fyra serierna:

NORRA: 

Boden
Clemensnäs
Hudiksvall
Sundsvall
Kalix
Kiruna
Piteå
Strömsbro
Örnsköldsvik
* FOTNOT: Kovland har erbjudits en plats här.

VÄSTRA:

Borlänge
Borås
Bäcken
Falu IF
Forshaga
Dalen
Lindlöven
Mariestad
Mjölby
Tranås

ÖSTRA:

Brödernas/Väsby
Enköping 
Hanviken
Huddinge
Nyköping
Sollentuna
Surahammar
Vallentuna
Visby Roma
Wings

SÖDRA:

Alvesta
Halmstad
Troja-Ljungby
Karlskrona
KRIF
Kristianstad
Mörrum
Tyringe
Pantern
Västervik

Notera att Borås flyttas till den västra ettan, där även nykomlingen Bäcken hamnar. Västervik placeras i den södra ettan, bland annat tillsammans med nykomlingen Pantern, medan Falun slipper flytten till den norra (Kovland står som tillfrågade istället). Surahammar flyttas från västra till östra.

Lämna ett svar