Rapporter från årsmötena, uppdatering 3!

Rapporterna från årsmötena fortsätter att rulla in, och jag är väldigt tacksam över detta! Tre klubbar har delgivit sina räkenskaper sedan senaste uppdateringen. Jag har efter förslag adderat två kolumner i min redovisning, dels en kolumn som visar vad 8% av omsättningen ligger på (=kravet för licens) och en kolumn som visar hur mycket över (rött) eller under (grönt) det egna kapitalet ligger på.

Starkast siffror står Borås för. De gick med 128 000 kronor i vinst och har nu hela 3½ miljon i eget kapital. Tranås gör visserligen ett minusresultat, men även de har bra kassa fortfarande. Nästan 2½ miljon gör att man kommer kunna leva gott ett bra tag framöver. Även den tredje klubben har gröna siffror, det är Tyringe som gjorde en riktigt stark säsong ekonomiskt med en vinst på hela 376 000 kr. Därmed så har man 707 000 kr i eget kapital, 123 000 kr mer än vad kravet ligger på. Jag har även fått tag i uppgiften av Dalen gick en halv miljon plus, men det är allt.

Nu har jag fått in uppgifter för 12 föreningar, och delvisa uppgifter från ett par ytterligare. Men jag tar fortfarande gärna emot uppgifter från samtliga klubbar, maila mig på hkrister@msn.com eller kontakta mig via messenger, så ser vi till att göra listan så komplett det bara går!

Lämna ett svar