Speltips i premiäromgången!

Ikväll spelas premiäromgången av kvalserien till allsvenskan, och då är det bra läge att spela då spelbolagen inte har så bra koll i början på serier. Så här ser jag på oddsen till kvällens matcher, spelar ni gör ni det dock på egen risk!

Kristianstad-Halmstad

Odds: 1,65-4,35-3,95

Inbördes möten under säsongen, grundserien:
Kristianstad-Halmstad 1-2
Halmstad-Kristianstad 0-2

Allettan:
Halmstad-Kristianstad 2-3
Kristianstad-Halmstad 3-4

Här är dagens bästa odds, och det är som vanligt Halmstad som spelbolagen ger alldeles för bra odds på. Som ni kan se så vann Halmstad båda bortamatcherna mot Kristianstad den här säsongen, och de älskar att få slå ur underläge. Speciellt på bortaplan, där de kan spela en cynisk ishockey där man inte bjuder på någonting utan bara kan spela på omställningar. Att Kristianstad är favoriter är dock helt i sin ordning, men inte till detta odds.

Piteå-Vimmerby

Odds: 2,38-4,20-2,33

Inbördes möten under säsongen:
Ej mötts

Två lag som jag tror aldrig mötts. Vimmerby är inga vana långresare vilket jag tror kan tala till deras nackdel. Därmed så tycker jag oddsen hamnat rätt och jag kommer inte spela på denna match, men har man lite guts så så ändå oddset på Piteåseger det mest spelbara.

Väsby-Hudiksvall

Odds: 2,06-4,10-2,75

Inbördes möten under säsongen allettan:
Väsby-Hudiksvall 5-4
Hudiksvall-Väsby 3-1

Som ni kan se så har lagen så här långt vunnit sina hemmamatcher under säsongen. För Väsbys del är det otroligt viktiga poäng som står på spel, då hemmaplan nästan måste innebära seger för att man ska vara med och bråka när det summeras. På bortaplan kan man ha råd med ett par förluster, men hemmaplansfördelen måste ge poäng. Därmed så är det rätt att Väsby är favoriter, men jag kan tycka att de blivit lite väl stora när oddsen satts. Jag har därför satt en lite slant på Hudiksvallsseger.

Lämna ett svar