Dagens odds

Idag så tänkte jag utgå från oddsen när jag synar semifinalmatcher nummer tre. Vad är bäst spelvärde egentligen (ev spel sker dock på egen risk! 😉)?!

Boden-Piteå

Odds: 1,90-4,20-2,95

Det står 1-1 i matchserien sedan Piteå vunnit en riktig maratonrysare där man gjorde matchavgörande 2-1 först i den sjätte perioden. Och just så jämnt har det varit i i stort sett alla matcher lagen emellan denna säsong, därför så är ju oddset på oavgjort klart attraktivt, men även en Piteåseger är inte så dumt spelvärde på.

Väsby-Lindlöven

Odds: 1,41-4,90-5,30

Här tycker jag att spelbolagen hamnat helt rätt. Väsby är klara favoriter efter två segrar i Lindesberg.

Sundsvall-Kristianstad

Odds: 3,35-4,20-1,72

Här är alltså Kristianstad klara favoriter enligt spelbolagen, men den som sett senaste mötet inser att Sundsvall verkligen gav Kristianstad fullt upp. Nu har de dessutom hemmaplan, vilket borde göra att de kan lufta sig ett snäpp ytterligare. Därmed är oddset 3,35 på en Sundsvallseger klart värt att spela på.

Karlskrona-Halmstad

2,02-4,25-2,70

Även här tycker jag att spelbolagen viktat lagen på ett hyfsat korrekt sätt. Karlskrona vann senaste matchen efter sudden, och kvitterade därmed i matchserien, och kanske därför ska vara lite favoriter. Jag är dock rätt öppen för att satsa några kronor på Halmstadsseger. Halmstad har faktiskt varit klart starkare på bortaplan denna säsong, och då det varit minst sagt jämnt senast så kan ett bortaplanslyft ge dem edgen som behövs för att ta ledningen i matchserien.

Tranås-Hudiksvall

2,80-4,20-1,96

Hudiksvall leder med 2-0 i matcher och ska vara favoriter även i afton. Speciellt som Tranås är av med den ledande backen Martin Skärberg som är avstängd. Dock så passar jag spelet på Hudiksvall, Tranås har haft starka perioder på bortaplan, och nu får de hemmaplansfördel och det krävs inte alltför mycket för att pendeln i matcherna ska väga över till deras fördel.

Troja-Vimmerby

Odds: 2,20-3,95-2,50

Här skulle jag spela på Vimmerby. Det har visserligen varit två rätt jämna bataljer inledningsvis, men på något sätt så har ändå Vimmerby kommit ut som segrare. Laget har spetskvaliteten som krävs för att vinna jämna matcher i år, och även om Troja bjudit upp bra, så är kanske inte matchvinnare något man förknippat laget med denna säsong.

Lämna ett svar