Halmstad tappar toppmålvakten och Skövdespelare till allettanlag!

Igår så kunde man läsa i tidningen Barometern att Kalmar tillsammans med flera andra allsvenska klubbar jagade Halmstads målvakt Jacob Crespin. Nu kan jag inte bara bekräfta detta, utan jag kan också avslöja att det är done deal. Två av varandra oberoende och trovärdiga källor säger att från och med säsongen 24/25 så är Halmstads toppmålvakts nya klubbadress just Kalmar då de vann den tuffa dragkampen om den eftertraktade keepern. Ett tungt tapp för Halmstad att bli av med sin skicklige burväktare.

Redan sent igår fick jag också en annan övergång, dock för sent för att sätta mig och skriva om det. Det är Skövdes kanadensare Josh Laframboise som klubben idag meddelade lämnar klubben som ställer kosan till Nyköping. Nyköping som nyligen blev av med sin spets Rasmus Kahilainen har därmed fått in er ersättare som blir spännande att se vad han kan få ut i ny omgivning.

Foto: Halland i fokus

Lämna ett svar