Tack, ni är bäst!

Visst hade jag räknat med (hoppats på) att några skulle bli besvikna över mitt besked att bloggen lägger ner. Men att gensvaret skulle bli SÅ stort var otroligt! Det har formligen östs på med positiva kommentarer och pepp under hela gårdagen, både som kommentarer men också som mail, på messenger och som mess. Det är klubbfolk, mediefolk och vanliga fans som tydligen haft stort utbyte av min lilla hobbyblogg. Jag tog en paus från sociala medier igår, men idag så kan jag läsa hundratals små ”kärleksförklaringar” till bloggen och det gör mig oerhört glad. Ni är bäst! Jag kommer omöjligt kunna tacka er alla direkt, men gör det här genom denna text och genom att tillkännage att bloggen kör vidare! Att få det bekräftat att min blogg är så uppskattad, och att jag visst kan göra skillnad, ger mig energi att fortsätta.

Men jag kommer för mitt eget välmående ta till er av råd jag fått. I fortsättningen kommer jag att blocka folk som gör sig lustiga på min bekostnad, något jag aldrig gjort tidigare. Jag vill bli bemött som jag bemöter andra, med respekt!

Lämna ett svar