Bloggen lägger ner!

Det är många år som jag bloggat om hockeyettan. Jag har gjort det med ett enda syfte, att göra reklam för hockeyettan, en liga jag tycker får alldeles för lite uppmärksamhet. Min drivkraft har varit den uppskattning jag mött, i allt från likes till fina kommentarer och privata meddelanden eller samtal med såna som gillat det jag gjort. Det har gett energi för att fortsätta skriva om hockeyettan ur alla aspekter jag bara kommit på. Och jag har inte tagit en enda krona för det.

Men när likesen överskuggas av hån, när jag får galla spydd över mig till den milda grad att det vida överstiger det positiva, då är det inte roligt längre. Då har jag inte energin att fortsätta skriva, då får det vara.

Det finns säkert de som tycker jag överreagerar, att jag inte borde ta åt mig av hånen. Men jag är bara människa, och på samma sätt som en like kan ge mig energi så berövar ett hån mig på energi. Jag vet hur det kan vara att bli hånad, därför har jag under alla år varit oerhört noga med att aldrig håna vare sig andra lag, spelare eller supportrar. Jag är antagligen alldeles för känslostyrd vad gäller detta, men på samma sätt som jag får ett enormt driv när det skrivs positivt, så tar det enormt när det skrivs negativt. Det hade kanske varit annorlunda om jag drevs av pengar, men nu får jag inte en spänn och då får det vara. Jag tackar därmed för mig och hoppas ni uppskattat sidan.

//Krister Holm

Lämna ett svar