Bomben: Allettan södra-laget plockar in spets!

Vilken hockeyettanklubb hade tackat nej till en spelare med över 300 SHL-matcher där han snittade en poäng per tre matcher? Ingen vill jag påstå! Inte heller Vimmerby som nu ser ut att landa en förstklassig förstärkning. Christoffer Törngren har tränat med laget hela säsongen, men nu ska han enligt uppgifter till kmhockey.se också ha bestämt sig för att spela med moderklubben. Parterna är helt överens, nu ska Vimmerby bara lösa finansieringen via sponsorer och välgörare, något som bedöms inte vara några problem då det inte är några stora summor det är tal om. Därmed så är Vimmerby nu landat ett andra nyförvärv av hög klass, sedan tidigare så har man ju värvat Jakob Heljemo till klubben. Löser man finansieringen så lär Vimmerby definitivt bli att räkna med under allettan!

Lämna ett svar