Spelbara matcher!

Att tjäna lite pengar är aldrig fel, och idag tänkte jag ge er lite tips på matcher som kan dryga ut er kassa lite extra så ni kan köpa lite fler och dyrare julklappar. Här är mina bästa speltips från dagens omgång! Oddsen är tagna från Speedybet, men de brukar vara liknande för de flesta spelsidor.

Borås-Halmstad

Odds: 2,17 – 4,20 – 2,43

Mitt tips: En tvåa

Motivering: Det är bara att titta i tabellen: Halmstad ligger trea på 25 poäng, medan Borås på sin sjundeplats har hela 13 poäng färre. Nu vann visserligen Borås senast med 5-1 efter en fin insats mot Vimmerby, medan Halmstad förlorade med 2-0 mot Kristianstad, men jag tror att Halmstads mer fysiska lag kan få stopp på Borås, samtidigt som Halmstad ändå inte gjorde en dålig insats mot Kristianstad.

Dalen-Tranås

Odds: 2,33 – 4,25 – 2,23

Mitt tips: En tvåa

Motivering: Tranås är i hysterisk form med sex raka segrar och har verkligen fått ordning på sitt spel, både defensivt och offensivt. Tranås har även vunnit båda mötena med Dalen under säsongen, en träningsmatch med 4-1 och seriematchen med 4-3. Samtidigt kommer Dalen lite tilltufsade efter att ha blivit rätt överkörda av Mariestad i fredags med 6-1.

Huddinge-Enköping

Odds: 1,72 – 4,35 – 3,35

Mitt tips: En tvåa

Motivering: Två lag med svag form, fem raka förluster för Huddinges del medan Enköping har sex raka. Huddinge tog poäng senast mot Vallentuna, och kanske bör gälla som knappa favoriter, men samtidigt så har Enköping precis bytt tränare och i hans första match gav man starka Tyresö/Hanviken fullt upp, de vände och vann i slutminuterna först. Det gör att jag tror på en jämn och oviss match, och då ger Enköping det klart bästa oddset.

Karlskrona-Vimmerby

Odds: 1,72 – 4,30 – 3,40

Mitt tips: En etta

Motivering: Karlskrona har gått fram som en ångvält i den södra ettan, faktum är att enda förlusten kom mot just Vimmerby. Men Karlskrona är ett annat, bättre, lag nu. Jag tror att att Vimmerby, som senast förlorade mot Borås med 5-1, kommer få otroligt svårt att göra mål. Karlskrona kanske inte sprudlar offensivt, men har ändå spetsen som kan ta tillvara det som bjuds.

Lindlöven-Mariestad

Odds: 3,55 – 4,25 – 1,68

Motivering: Mariestad är formstarka, senast körde man över Dalen med 6-1 i sin starkaste insats för säsongen. Samtidigt är Lindlövens form lite vikande, i och med att de blivit otroligt tunna på backsidan då Joshua Karlsson lämnat och Leo Klavhed skadats. Även viktige backen Halvordsson saknades senast. Mariestad vann också lagens första möte.

Mörrum-Tyringe

Odds: 1,77 – 4,20 – 3,25

Mitt tips: En tvåa

Motivering: Visst ska Mörrum vara favoriter, men oddset på Tyringeseger är alldeles för högt för att inte spela på det. Mörrum har inte vunnit sedan matchen mot Tyringe, åtta raka förluster har det blivit, medan Tyringe känns lite på g, man har bland annat vunnit mot Alvesta och tagit poäng mot Karlskrona på slutet. Det som talar emot mitt odds är att Tyringe varit bortasvaga, men någon gång ska det lossna på bortaplan med, och det kan mycket väl bli idag.

Lämna ett svar