Många snygga mål!

Jag började sätta mig och titta på highlights och såg då flera riktigt snygga mål så då bestämde jag mig för att göra en sammanställning över gårdagens allra snyggaste mål. För det bjöds faktiskt på en hel del godbitar!

Samtliga mål kommer från hockeyettan play, där alla highlights finns upplagda!

Här är det Kristianstads Ludvig Elvenäs som serveras öppet mål till 4-0 i 8-2-segern mot Mörrum. Mörrums försvarsspel lämnade en hel del i övrigt att önska under hela matchen.
Vallentuna förlorade visserligen mot Väsby med 5-2, men matchens snyggaste mål stod Vallentunas Albin Olofsson för när han reducerade till 4-2.
Nyköping var första laget att besegra Tyresö/Hanviken, och därmed har alla lag förlorat denna säsong. Man gjorde det mycket tack vare detta precisionsskott till 2-1 av Linus Lundström. Nyköpings förstafemma är riktigt vass!
Apropå pricksäkra skott, detta skott av ovane målskytten Andreas Axelsson är inte så pjåkigt det heller. Målet betydde 2-0 i Bois 5-3-seger mot Borlänge.
Jag har sett matchen mellan Troja och Borås och det var en krampaktig historia med mycket slarv och felpass. Framför allt tycker jag att Troja överarbetade mycket när de fick lägen, det skulle passas hela vägen in i mål helst istället för att ta eget avslut i bra läge. Men går det hem, som i detta fall då Emil Ekholm gjorde 1-0, så blir det ju snyggt! Troja kunde sedan vinna matchen med 2-1 efter sudden.
Klapp-klappspel av Tranås gav dem 2-0 mot Surahammar. Detta blev en riktigt målrik tillställning med hela 12 mål!
Gårdagens kanske snyggaste(?) mål stod dock Surahammar för, när Marcus Wahlgren reducerar till 4-3. Surahammar hämtade upp 0-3 till 4-4 och hade även 5-5, men föll till slut med 7-5. Målvakterna hade en räddningsprocent på 76 resp 75%!
Apropå att servera öppet mål. Mycket öppnare går inte att få än när Lindens Alex Korpela serverar Adam Helldén denna fina assist till 2-3 i matchen mot Huddinge. Linden vände 0-3 underläge med mindre än sex minuter kvar till 4-3-seger efter sudden death! Därmed fördjupas krisen i Huddinge.
Det finns en kandidat till att vara omgångens snyggaste mål i mina ögon, och det är denna soloprestation av Dalens Oskarshamns-lån Liam Nilsson som helt på egen hand gör 2-0 mot Skövde.
Även Skövde gjorde en snygg 2-1-reducering i matchen man förlorade med 5-3.

Lämna ett svar