Toppspelare klar för Boden?

Sent igår kväll fick jag ett väldigt intressant rykte till mig som var alldeles för spännande för att inte skriva om. Det är en förstagångstipsare, så jag vet inte hur trovärdigt dessa uppgifter är, men han påstår att Modospelaren Daniel Mannberg ska vara klar för Boden. Modo har gjort klart att 30-åringen, med 436 SHL-matcher bland annat, inte kommer vara aktuell för spel för deras SHL-lag, men han har ännu inte någon klubb klar. Han tränar med Boden och verkar vilja spela för Boden, men det ekonomiska har inte gått att lösa då Modos krav varit för höga. Men nu ska enligt uppgiftslämnaren tre privatpersoner ha gått in och löst detta och han ska därmed snart vara spelklar för det norra topplaget. Vi får se om detta stämmer, gör det det vore det givetvis en grym värvning för Boden.

Lämna ett svar