Så tror supportrarna att östra ettan slutar

Nu har det varit ett uppehåll sedan jag redovisade hur supportrarna i facebookgruppen ”Hockeyettansupportrar” tippade den västra och den norra ettan, men nu tar vi tag i saken igen och går igenom hur de tippar den östra ettan.

Som ni kan se så blir det delad förstaplats mellan ettan och tvåan, men då Väsby fått mer segrartips så blir de etta i denna omröstning. För faktum är att fem av sex tippare håller Väsby som slutsegrare av den östra ettan, bara en tror annat och han tippar dem sist!

Som tvåa kommer Visby. Fyra tippare håller dem som tvåa, en som trea och en som fyra.

Även om tredjeplatsen blev det helt jämnt, men fyra av sex tror att Tyresö/Hanviken kommer trea så de får den platsen. En tror de blir femma och en tror till och med att de missar allettanplatsen och blir sexa.

Huddinge blir fyra, det tror hela fem av sex tippare, den sjätte tror de blir trea.

Nyköping blir sista lag till allettan. Sex av sju tror de kommer till allettan, ja två stycken tror till och med att de kniper andraplatsen. Men en tror att de kommer placera sig på en sjundeplats.

Vallentuna tror en supporter kommer lösa den sista allettanplatsen. Men övriga fem håller dem strax utanför, så sjätteplatsen när vi summerar blir logisk.

Wings sjundeplats känns rätt given, det är där runtikring alla tippar dem.

Linden kanske kan utmana om den sista allettanplatsen, i alla fall om en tippare får rätt. Men övriga håller dem runt åttondeplatsen.

Segeltorp vinner serien! Ja iaf tror en det, men övriga håller dem sist eller näst sist.

Enköping får minst förtroende. Som bäst tippas de åtta, men en tror att de kommer sist.

Lämna ett svar