Några riktiga värdemätare!

Ikväll spelas det mer intressanta matcher på en och samma kväll än det gjort på hela träningsmatchschemat så här långt. Ja lite hårddraget skulle man faktiskt kunna säga så, då det tidigare varit ofta rätt dåligt matchade lag som mött varandra. Och visst är en sådan match även ikväll, Väsby- Enköping, men i övrigt är det faktiskt idel intressanta värdemätare!

Eller vad sägs om:
Troja-Mariestad: Två tippade topplag i sina respektive ettor som möts en andra gång på bara några dagar. Mariestad imponerade när man vann mötet lagen emellan i lördags med 2-0, men Troja lär säkert vilja ta snabb revansch. Men då måste man komma på ett motmedel mot Bois snabba omställningar som sårade Troja gång på gång.

Kristianstad-Karlskrona: Ett riktigt tungviktsmöte mellan två förväntade topplag i den södra ettan. Båda lagen har inte riktigt fått visa upp ännu allt de kan, men ikväll så tror jag på en både välspelad och intensiv kamp i jakten på att pinka in revir inför seriespelet.

Nyköping-Vimmerby: Två lag som vill spela allettan efter jul, och då vill man säkert ha några tidiga sköna besked. En seger i denna match kan ge en bra skjuts in i seriespelet.

Strömsbro-Huddinge: Var står lagen? Huddinge har byggt en stark forwardssida, men backsidan känns väl ihålig. Strömsbro å sin sida har tappat en del tongivande spelare, men lär ändå vilja slåss om en allettanplats i den för deras del nya norra grundserien. Men då kan man inte ha råd att tappa speciellt mycket slagkraft, så lite upp till bevis.

Borås-Dalen: Kampen mellan två av de elakaste lagen i ligan kommande säsong. Det ska bli väldigt spännande att se hur intensivt dagens möte blir. Att båda lagen har slutspelsambitioner råder dock inget tvivel om.

Hudiksvall-Östersund: Returmöte där Östersund vann första mötet med 5-3, men då föll två mål under ett matchstraff och ett mål kom i tom kasse. Hudiksvall vill visa att de kan rå på även ett allsvenskt lag.

Wings-Sollentuna: Wings förlorade mot Sollentuna med 4-1 i augusti, nu bör man ta revansch. Speciellt som man gjorde en riktigt bra insats mot Väsby häromsistens.

Väsby-Enköping: Vad har Väsby valt för träningsmotstånd egentligen? Att möta tvåanlag och bottenlag i ettan känns lite märkligt, vill man inte sätta sitt lag på något prov innan man släpper pucken på seriepremiären?

Lämna ett svar