Vem blir östlagens buse?

Snälla pojkar får inte kyssa vackra flickor gick schlagerlåten för ett gäng år sedan. Och lite den regeln gäller faktiskt även inom hockeyn. Vill du nå framgång kan du inte bara ha lirare, du behöver spelare som kan spela på gränsen, eller till och med över ibland. Spelare som kryper under skinnet på motståndarna och ser till att få dem att tappa fokus, men också för att bereda lirarna plats på isen. Men vilka är lagens allra största busar? Här är de jag tror kommer vinna den interna utvisningsligan i den östra ettan!

Enköping – Alexander Starck (LW)  

Blir av med sin minst sagt resolute back Fredrik Lundin och därmed så saknar laget en riktig tuffing. Men Alexander Starck gillar i alla fall att checka hårt och får ta rollen.

Huddinge – Björn Jonason (LW)  

Åldermannen Björn Jonasson har en vinnarskalle som få andra, trots att man normalt brukar tappa lite sånt med ålderns rätt. Men han tävlar, och tävlar tufft, i varje situation och är konstant grinig ute på isen är känslan. Det är en del av förklaringen till att han fortfarande håller.

Linden – Eric Backman (D)

Backman har många verktyg i sin verktygslåda. Han kan lira hockey, men han kan också brunka hockey. Tvekar inte att smälla på och dela ut tjuvnyp.

Nyköping – Alexander Stensson (D)

Stensson fick ett stort genombrott säsongen som gick med 20 poäng på 35 matcher. Men en kanske mindre smickrande statistik är att han också drog på sig 82 utvisningsminuter! Spelar tufft, ofta på gränsen, och ibland över.

Segeltorp – Victor Erixon (D)

Segeltorps enda spelare förr på 90-talet (-99). Ligger konstant på många utvisningsminuter under hela sin karriär. Senaste säsongen blev det 43 i tvåan, risken är stor att det blir ett gäng till när tempot skruvas upp.

Tyresö/Hanviken – Daniel Ohlsson (D)

Segeltorpsvärvningen Daniel Ohlsson gillar inte trafik framför mål. Därför använder han de medel han har för att hålla rent framför kassen, och ibland innebär det lite väl bryska metoder. Men samtidigt nyttig spelare på det sättet.

Vallentuna – Niclas Gruvstål (D)

Det finns ingen tuffing alls vad jag kan se i Vallentuna. Men Niclas Gruvstål är i alla fall en förstaårssenior som visat lite attityd i sista junioråret, kanske han tar med sig det till seniorspelet?

Visby – Leo Landor (LW/RW)

Liten och ettrig spelare som inte är stor, men som ändå visar en attityd som är oerhört jobbig att möta. Kryper in under tröjan på motståndarna.

Väsby – Elias Ewertzh (D)

Stor och stark back som utnyttjar att han väger 90+ kg. Smäller på, backar inte för att ta en fajt heller. Drog på sig hela 82 utvisningsminuter säsongen som gick!

Wings – Emil Hedström (D)

Back som spelar tuffare än man kan tro med tanke på att han bara väger 80 kg. Men har en inställning att alltid ge allt i varje duell.

Lämna ett svar