Spets till söderlaget?

Krifs sportchef Ulf Pettersson berättade för mig i min intervju med honom att de ännu saknar en spets innan de var klara med lagbygget. Nu har jag fått uppgifter, visserligen andrahandsditon, men ändå uppgifter som pekar på att den man ställt in siktet på är Karlskronaratade Erik Santesson. Det som talar för att det kan stämma är dels att Santesson faktiskt har en historia i Krif, säsongen 17/18 gjorde han 14 poäng på 21 matcher innan han värvades till Almtuna i allsvenskan. Dels att Santesson har över 200 matcher i allsvenskan och givetvis skulle vara en spets för Krif. Och då det är sent på sillyn och det inte finns så många platser kvar och att Krif därmed skulle kunna vara ett bra val. Samtidigt så säger uppgifterna att inget är klart, mer att det är ett namn man jobbar på.

Omslagsfoto: Erik Santesson, Karlskronas nummer 15.

Fotograf: Halland i fokus

Lämna ett svar