Blir Crus Rydberg inte kvar i Kalmar?

Viktor Crus Rydberg har varit en ledande spelare i Kalmar, ja hela hockeyettan, i många år. Att han skulle få förlängt med Kalmar har nog mer eller mindre samtliga räknat med, men nu har jag fått uppgifter om att det inte alls är säkert att så blir fallet. För Kalmar ska träna på förmiddagar, vilket gör att det inte går att kombinera med Crus Rydbergs civila jobb. Detta innebär att han nu kräver en högre ersättning från Kalmar, en höjning de inte är villiga att gå med på.

-Det skiljer ännu en del mellan det Crus Rydberg vill ha och det Kalmar erbjuder, berättar källan.

Det är med andra ord inte säkert att det kommer att gå att komma överens, även om säkert båda parter vore intresserade av en fortsättning, Men då måste de också komma överens om ersättningen, annars så kanske det finns en toppspelare ledig på marknaden.

Lämna ett svar