Avslöjar: Två stornamn till hockeyettans topplag?

Kmhockey.se intervjuade igår (upplagt idag) Hudiksvalls sportchef Lars ”Lillis” Lövblom i en lång intervju ni kan läsa här. Där berättade han bland annat att de hade en forward klar som de inte släppt. Nu har jag fått väldigt bra information om vilken spelare det gäller. För en vanligtvis välunderrättad källa hävdar att det är poängstarka forwarden Lukas Feuk som signat med kvalserielaget. Feuk spelade säsongen i nordamerikanska tredjeligan ECHL med bra facit och har tidigare levererat i klubbar som Kalix och Väsby, så en riktigt vass värvning om det visar sig stämma.

Men det är inte enda namnet jag kan avslöja, utan även högprofilerade Roman Semjonov är ett jagat villebråd på hockeyettanmarknaden. Ett av lagen som jagar är Kalmar, men inget kontrakt är ännu signerat, och jag antar att det hänger samman med att Kalmar inte vet sin serietillhörighet ännu. Roman spelade säsongen som gick i engelska ligan där han snittade nästan en poäng per match, och det är ruskigt starka siffror i en liga som håller rätt bra klass.

Lämna ett svar