Fyra nya bitar till Kalmars lagbygge!

Kalmars lagbygge börjar fyllas på, och nu har kmhockey uppgifter på att fyra ytterligare namn kan läggas till rostern. Två av dem är väl mer eller mindre allmänt kända, men de andra två är nyheter för alla utom väldigt insatta skulle jag tro.

Att backen Tim Wellin förlänger har väl många anat, men det går att slå fast att det blir så sedan han publicerat denna ”annons” på facebook.

På samma vis så har ett tilltänkt nyförvärv redan avslöjat sig. För Östersundforwaden Jeremias Lindewall la nämligen upp denna ”annons” på facebook.

Men nu till nyheterna! Det är nämligen inte bara dessa två som är klara för Kalmar kommande säsong. Det blir också två förlängningar ytterligare. Det är de rutinerade pjäserna Viktor Laz och Markus Palmberg som ska vara klara för ännu en säsong om min källa har rätt. Därmed så skulle Kalmar sakna bara en back och möjligen en forward innan lagbygget är helt klart.

Lämna ett svar