På begäran: Wings slagstyrka!

Wings låg länge på en slutspelsplats i norra vårettan, men tappade flera tunga pjäser på slutet och därmed även en hel del slagkraft och någon slutspelsplats blev det aldrig. Men nu tar man nya tag, och frågan är hur starka man blir denna säsong?

Truppen just nu

Minus
Två spelare har lämnat sedan säsongen avslutades och ingen av dem gråter Wings floder över att de lämnat. Målvakten Lucas Rheyneuclaudes (till Surahammar) hann bara göra två matcher med laget och backen Doglas Danling Barger (till Huddinge) gjorde det visserligen rätt bra, men ersättarna känns minst fullgoda.

Plus
Har fått in en spännande ny målvakt i Oscar Leijon från Almtuna. Förra säsongen var Oscar utlånad till Visby där han agerade backup bakom Filip Lindblad med den äran. Han kommer kompletteras av Kalixvärvningen Marcus Johansson och det är ett bra par på hockeyettannivå. På backsidan så har man bockat av två nyförvärv, Max Mattsson från Kalix och Sebastian Lindström från Enköping. Inget av dem är väl så där spektakulärt nyförvärv, men vettiga nyförvärv som säkert kommer kunna göra det bra. Offensivt så har man plockat in en spännande 18-åring från Gösta/Tranerbergs J20-lag. 44 poäng på 34 J20 Regional-matcher är starka papper av en så ung spelare.

Skulle behöva ha in
Truppen känns redan full då man har tre målvakter, nor backar och 13 forwards under kontrakt. Fast visst skulle det inte skada med någon offensiv spets ytterligare.

Prognos Starkare jämfört med det laget man avslutade säsongen med.

Lämna ett svar