På begäran: Mörrums slagstyrka!

Förra säsongen präglades av en balansgång jämns med ruinens brant för Mörrum, och länge var det ovisst om de ens skulle kunna fullfölja säsongen. Men det ordnade sig till slut men den ekonomiska ryggsäcken är givetvis inte avklarad och därmed så kommer vi få se en budgettrupp i Mörrumdressen kommande säsong. Men hur står den sig kontra förra säsongen?

Truppen just nu

Minus
Än så länge är bara förlusten av målvakten Michael Stiliadis bekräftad, men ryktena gör gällnde att tvillingarna Fridén inte kommer återfinnas i Mörrums laguppställning till nästa säsong. Det skulle givetvis vara två tunga tapp.

Plus
Att Marcus Paulsson skrev på för en ny säsong är givetvis den bästa nyheten Mörrum kunnat få. Som nya in så är det nästan återkomsten av Filip Brahm som känns bäst, även värvningen av Ivan Björkly Nordström känns helt ok med Mörrummått mätt. Han gjorde riktigt bra ifrån sig när han lånades in i slutet av förra säsongen.

Skulle behöva ha in
Bästa signaturen skulle givetvis vara att få till en förlängning med Khalid Ibrahim, poängspelare och nyttig tvåvägsspelare i ett som med sin rutin kan vara med och dra tåget. För i övrigt lär det mest bli utfyllnadsspelare från tvåan som tillkommer.

Prognos: Svagare, speciellt om man blir av med Ibrahim.

Lämna ett svar