På begäran: Krifs slagstyrka!

Då har turen kommit till ”På Begärans” 14:e lag, nämligen Krif. En förening som aviserat neddragning på spelarbudgeten inför kommande säsong.

Truppen just nu

Minus
Det är några namnkunnig spelare som redan lämnat Krif. Martin Pärna, som vann interna poängligan, är klar för Vimmerby. Överlägsna skytteligavinnaren Vincent Reimer går till Mariestad. Nyttiga gnuggarna Lucas Jidenius och Rasmus Koskinen flyttar till Visby respektive Tranås (om ryktet stämmer). Därtill så har man blivit av med lovande målvakten Felix Tengvall (Skövde). Det är väldigt mycket spets som lämnar.

Plus
Pluset är egentligen uteslutande att man fått behålla några trotjänare. Jag tänker främst på Martin Ekström, Andreas Nordfeldt och Sebastian Magnusson, men förlängningarna med Emil Cederlund och Jesper Hultberg är givetvis också viktiga. Nyförvärvssidan är inte lika välfylld, speciellt är spelarna där av sämre klass. 19-årige backen Isak Wignell lånade man in under slutet av förra säsongen men gjorde väl inget större intryck medan målvakten Algot Persson är ny på nivån. Love Bergvall har en seniorsäsong i Linden, men tillhörde inte de mer tongivande där.

Skulle behöva ha in
Med tanke på ekonomin så lär det inte bli så mycket. Men jag skulle tro att man väldigt gärna skulle få till en förlängning med Noa Lindqvist Muci.  

Prognos: Klart svagare

Lämna ett svar