Avslöjar: Han blir topplagets målvaktsval!

I fredags så avslöjade Hudiksvall att Oskar Spinnars Modin blir den ena målvakten i topplaget Hudiksvalls trupp inför den kommande säsongen. Sedan dess har diskussionen gått hög om vem de ska välja som komplement. Är Spinnars Nordin tänkt som en uttalad andramålvakt, eller vill Hudiksvall ha ett målvaktspar som slåss om målvaktsspaden?

Nu kan jag dock avslöja vem valet faller på. För en insatt källa berättar att det blir förra säsongens målvakt, Isak Johansson, som förlänger med klubben för ytterligare en säsong. Isak gjorde en bra säsong i Hudiksvallsmålet och valet kan därför inte sägas vara direkt överraskande.

Apropå Hudiksvall så kan man utläsa en del utifrån vilka som börjar följa klubbar på sociala medier. Och ex-Väsbybacken Lucas Torstensson samt ett par av hans släktingar har börjat följa Hudiksvall på instagram, innebär det att hans klubbval blir kvalserielaget?

När vi ändå pratar Hudiksvallföljare på instagram. En annan som just börjat följa dem på instagram är den gamla storspelaren Andreas Dackell. En spontan tanke var att hans son Oliver Dackell, målvakt i Östersund förra säsongen, skulle bli valet tillsammans med Spinnars Nordin (vilket det alltså inte var). Men jag har fått tips om att Andreas numer är är spelaragent för agenturen super10, vilket gör att han har ett antal spelare som kan vara aktuella för spel i Hudiksvall. Vem av dem som är aktuell vet jag dock inte.

En sista Hudiksvallsgrej: De gick nyss ut med att de har en förlängning med en av sina Sundsvallsspelare klar, ska släppas imorgon. Är det månne Christoffer Jansson eller Johan Lindholm som blir nästa man in i truppen?

Lämna ett svar