Borlänge på väg att göra största värvningen denna sillyn?

I förrgår när jag skrev på twitter att jag hade två bomber jag skulle släppa, så dök det upp en kommentar i mitt flöde som löd: ”AH till Borlänge?”. Det var det alltså inte, men det var en alldeles för spännande fråga för att jag skulle släppa den helt. Och efter att ha hört mig för bland mina kontakter så visar det sig att hockeyettans kanske allra största spelarvärvning denna silly season kanske görs utav Borlänge!

För AH står för ingen mindre än Andreé Hult. 35-åringen har Borlänge som moderklubb, men har sedan han lämnade klubben för över 20 år sedan representerat klubbar som Bofors och Timrå (allsvenskan) samt Leksand (I SHL) bland annat. Sex av de senaste åtta säsongerna har han dock spenderat i Tyskland där han sprutat in poäng i såväl första- som andraligan. Men nu säger insatta källor att han byggt hus i Borlänge och har planer på att flytta hem. Detta har Stefan Gustafsson, Borlänges kombinerade sportchef och tränare, fått nys om och har därmed givetvis ställt frågan om han kan tänka sig att runda av sin karriär i moderklubben. Hur Andreé ställer sig till den frågan vet dock inte mina källor, men man kan konstatera att blir värvningen av så är det antagligen den största spelarvärvningen som gjorts denna silly season!

Lämna ett svar