Kmhockey.se avslöjar Halmstads bomb!

Idag på Halmstad Hammers instastory så kom denna bild upp:

Och med lite research så har jag nu listat ut vilken spelare detta är. Och det är inte vilken spelare som helst, utan en värvning som måste betraktas som något av en bomb. För spelaren på bilden är ingen mindre än Sebastian Åkesson! Sebastian gjorde en grym säsong 19/20 med klubben (det är därifrån bilden kommer, närmare bestämt från hemmamötet med Tranås) där han gjorde 37 poäng på 40 seriematcher. Det gav honom ett kontrakt med allsvenska Tingsryd, där han nu tillbringat de tre senaste säsongerna. Men nu verkar det alltså som att Halmstad har planer på att plocka tillbaka 28-åringen, en grym värvning i så fall!

Edit. För originalbild: Googla Sebastian Åkesson, Hallandsposten.

Lämna ett svar