Två tunga sillynyheter i norr!

Igår utlovade jag två tunga sillynyheter, och tunga är de verkligen.

Hela hockeyettans poängkung, Emil Lindblom, kunde jag avslöja för någon månad sedan har varit extremt uppvaktad av Boden. Nu har han enligt insatta källor bestämt sig: Övertalningsförsöken lyckades, Boden kommer få den extremt eftertraktade signaturen och därmed ökar deras slagstyrka ordentligt inför säsongen. 23-åringen gjorde nämligen hela 57 poäng på 34 matcher i en tämligen svag omgivning, det ska bli spännande att se vad han kan göra i ett Boden som ser ut att spänna bågen rejält efter Joakim Fagervalls inträde.

Den andra stora sillynyheten sker också i den norra ettan. Samuel Eriksson har haft många klubbar efter sig, men den poängstarke 23-åringen har bestämt sig för att fortsätta i Hudiksvall också säsongen som kommer. En riktigt viktig förlängning för Hudiksvall som sex namn i truppen, idel förlängningar med tunga namn. Hudiksvall lär bli att räkna med också i år!

Lämna ett svar