På begäran: Tyringes slagstyrka!

Tyringe klarade sig kvar i ettan utan kvalspel säsongen som gick. Hur står de sig i år?

Truppen just nu

Minus
Sju spelare har lämnat Tyringe sedan säsongen slutade, de flesta av dem gör det efter rätt svaga säsonger. Adam Ingvarsson var till exempel tänkt som en viktig spets, men gjorde bara sex poäng på sina 13 matcher, skadeelände förföljde honom. Men tappet av Jesper Ahlgren är riktigt tungt, den finske snipern var Tyringes överlägset bästa målskytt med sina 17 mål (tvåan hade 12, trean 5…).

Plus
Förlängningen med poängkungen Heikki Harju var givetvis riktigt viktig, även tvåan och trean i interna poängligan, Ludvig Jansson och Milan Davidek blir kvar. Idag gjorde man dessutom också klart med en återkomst av målvakten Didrik Jansson som försvann till Troja under slutet av förra säsongen. På nyförvärvssidan så kan man bara hitta ett namn, Elias Dervall Svensson, en back som gjorde det ok i Borås säsongen som gick.

Skulle behöva ha in
Man sprutade inte direkt in mål säsongen som gick, och nu blir man alltså av med sin överlägset bästa målgörare, och dessa mål måste ersättas. Så helst bör man plocka in ett par spetsiga forwards som kan komplettera Harju och Jansson.  

Prognos: Ungefär lika starka

Lämna ett svar