På begäran: Lindlövens slagstyrka!

Lag två ut i min ”På begäran”-artikelserie blir Lindlöven. Ett lag som förra säsongen vann den västra ettan och kom nia i den norra allettan. Vill ni ha ert lag värderat så kommentera eller skicka till mig på messenger. Det är redan några lag på kö, men jag lovar avhandla alla som önskas.

Truppen just nu

Minus
Lindlöven har haft en ovanligt stor omsättning för att vara dem. Hela elva spelare har lämnat och flera av dem måste betecknas som tunga tapp. Backen Elias Lindgren fick ett stort genombrott säsongens om gick men lämnar nu för Vimmerby.  Förstacentern Johannes Jämsén lämnar för Mariestad och hans radarpartner Filip Barklund ryktas till allsvenskan. Anton Widmark kom sexa i interna poängligan och måste också räknas som ett kännbart tapp.

Plus
Förlngningen med Isak Jonsson är guld värd, det är en kille som måste haft större klubbar efter sig. Även målvaktsparet är kvar, det är tvåt trygga sista utposter. Elias Lindström som värvas från Karlskoga är en intressant värvning. Köpingvärvningen Emil Norberg är en spelare med poängpotential, det ska bli intressant att se honom i en bättre omgivning. Simon Brännvall återvänder från Kumla och får också betraktas som en bra värvning. Man har dessutom värvat tre juniorer från superelit, där är jag mest nyfiken på Lukas Johansson som gjorde fina poäng säsongen som gick.

Skulle behöva
Joshua Karlsson och Tobias Sjökvist är två namn man väldigt gärna säkert man ser en förlängning med. De skulle också behöva ha in en lite mer spelskicklig back, en drömvärvning skulle givetvis vara att få tillbaka Jesper Broeng, men får han inte förlängt med Mariestad så finns det antagligen allsvenska klubbar före i kön.

Prognos: Något svagare

Lämna ett svar