Kalmars nya center och rykten om övergångar som skulle sticka i ögonen!

Kalmar får en ny center, övergångar som sticker i ögonen och en spelare som vänder tillbaka. Där är de senaste rykten från hockeyettan,

Kalmars nya center ska enligt uppgifter till kmhockey.se vara den Karlskrona-ratade centern Johannes Nilsson. 28-åringen gjorde fina 29 poäng på sina 40 matcher i Karlskronatröjan men ansågs för ojämn för att få fortsatt förtroende. Stämmer uppgifterna så ska det bli spännande att se vad den spelskicklige centern kan få ut i en mer fartfylld omgivning.

Ett svagt rykte, men som ändå är för intressant för att inte skriva om är att Piteå är på väg att försöka sno åt sig två av lokalrivalen Bodens spelare. Den ena är Fredrik Granberg, som redan brutit sitt 1+1-årskontrakt med Boden, den andra är Linus Hedman. Framför allt Granberg skulle vara en spektakulär värvning då det är en av Bodens bättre backar de senaste två säsongerna. I andra riktningen kan mycket väl Tommy Wargh gå. Wargh tvingades iväg från Boden inför förra säsongen, men kan om det svaga ryktet stämmer nu återkomma till militärstaden.

Till sist ett Väsbyrykte till som är lite mer substans i. Det är att Wilmer Lindblad, som värvades till Väsby vid transfer deadline men som inte fick förlängt, nu återvänder till Enköping, alltså klubben han värvades ifrån.

Vill du ge mig tips på övergångar som är på g? Kontakta mig via messenger eller epost: hkrister@msn.com!

Foto: Oliver Åström, Kalix

Lämna ett svar