Rykten om tunga pjäser!

Nu kan kmhockey.se avslöja nya rykten om bland annat ett par av ettans allra tyngsta pjäser.

  • Fredrik Stridlund fick inte förlängt med Väsby. Stämmer ryktena är han nu istället på väg till lokalrivalen Vallentuna. Backen gjorde under säsongen 41 matcher för topplaget och noterades då för nio poäng.
  • Idag så kunde man läsa på eliteprospects att Carl Wassenius lämnar Väsby. Stämmer uppgifterna kmhockey.se fått så blir det ett steg uppåt till allsvenskan för tvåan i hockeyettans poängliga, då det blir Almtuna som blir hans nya adress.
  • Apropå poängkungar. Ett svagt rykte (ett långskott) säger att Kalmars poängkung Linus Skager ska stå på Nybros önskelista över spelare att förstärka med inför återkomsten till allsvenskan. En övergång som givetvis skulle sticka en hel del i ögonen på alla Kalmarsupportrar.
  • Till sist så gjorde ju Viktor Andersson en comeback i Väsbytröjan då han tillsammans med Dick Axelsson anslöt i och med samarbetet mellan Väsby och Bröderna. Nu verkar det som att återkomsten bara blev kortvarig, för stämmer uppgifterna kmhockey.se fått så väljer nu Viktor att lägga skridskorna på hyllan.

Har du tips om övergångar? Kontakta mig via messenger eller mail hkrister@msn.com. Det går givetvis att vara anonym!

Lämna ett svar