Avslöjar: Genombrottsmålvakten klar för topplaget

Boden såg länge ut att kunna vara en allvarlig utmanare i hockeyettan. Men när Roger Forsberg lämnade så rasade laget ihop och man åkte ut i semifinalen mot Hudiksvall i tre raka matcher. Men nu skitar man på att bygg upp ett än slagkraftigare lag, mycket med hjälp av de fina pengarna man får ifrån sitt samarbete med Hive. Igår kunde jag avslöja att man signat en förlängning med backen Max Kardewall, idag kan jag avslöja deras första målvaktsvärvning. Det är Vallentuna stora genombrottsman, tjeckiske målvakten Hugo Haas som är klar. En riktigt spännande målvakt som kommer lyfta backpositionen.

Det finns också ett intressant rykte om vem han ska få kamper med. Det är nämligen så att man för diskussioner med AIK-målvakten Claes Endre. Hur långt gångna diskussionerna är med honom vet jag dock inte.

Har du några tips om övergångar? Kontakt mig på messenger eller mail, hkrister@msn.com! Du får givetvis vara anonym!

Lämna ett svar