Sillyavslöjanden 28/4 – Tre klara övergångar och tre rykten

Jag ska som vanligt försöka ge er de senaste ryktena på sillyfronten, men också ett och annat avslöjande under silly season. Idag kan jag avslöja tre övergångar och dessutom några övergångar som är på g.

Vi börjar väl med de klara övergångarna:

  • Många klubbar i ettan har kastat lystna blickar efter Sundsvallsbacken Pontus Englund. Backen, som gjorde 23 poäng på 26 matcher kommer dock inte spela i Sverige nästa säsong, utan nästa klubbadress blir i utlandet.
  • Max Kardevall lämnade Skövde vid transfer deadline förra säsongen för att istället spela med Boden. Det gjorde han så bra att han nu fått förlängt med det satsande norrlaget.
  • Linus Hedlund, Väsbyjunioren, följer med tränaren Jussi Salo till Vallentuna.

Då går vi vidare med ryktena om övergångar.

  • Poängligavinnaren i ettan, Emil Lindblom, kan vara på väg att lämna Kalix till förmån för stora rivalen Boden. De har i alla fall legat på väldigt hårt på Emil, men ännu är inget klart.
  • Gustav Lindberg fick inte förlängt med Bois. Men han kan mycket väl bli kvar i grannskapet , i alla fall om Skövde får som de vill. De förhandlar just nu med den puckstarka yttern.
  • Piteå kan vara på väg att landa en riktigt vass ersättare till Magnus Isaksson. Man för nämligen just nu idoga förhandlingar med poängstarke Karlskogaforwarden David Lindquist. Han har noterats för över 30 poäng i allsvenskan två säsonger i rad och är inte lastgammal, så det vore en grym förstärkning, antagligen till och med en uppgradering jämfört med Isaksson.

Har du tips om spelare som är på väg någonstans? Kontakta mig på messenger eller via mail, hkrister@msn.com! Du kan givetvis vara anonym om du vill.

Foto: Oliver Åström

Lämna ett svar