Nya besked angående serieindelningen!

Jag ringde hockeyettans tävlingschef Mats ”Horndal” Johansson angående den nya serieindelningen, och fick då besked om att det var lite fel i den första serieindelningen som släpptes. Den riktiga var istället exakt den indelning jag föreslog i mitt inlägg från den 3/4 (se karta). Skillnaden är att Lindlöven går från mellan till västra. Från den västra flyttas istället Nyköping som går till den östra. Därmed så flyttas Enköping istället in på Lindlövens lediga plats i mellan.

Grön=Västra Rosa/röd=Östra Svart=Mellersta

En annan sak jag pratade med ”Horndal” om var den extra hemmamatchen som blir i och med att man möts i tre omgångar istället för två. 11 hemmamatcher kommer de fyra högst rankade lagen få, medan de fyra lägst rankade får tio. Däremot så kommer ranking inte påverka eventuella derbylottningar.

Lämna ett svar