Korta resultattips semi 1

Väsby-Halmstad

Jag tror att Halmstad kommer bjuda upp till en riktigt bra match, speciellt så har de en fördel över att vara inne i matchtempo. Väsby kommer nog komma mer in i det ju längre matchen lider, men jag tror det bli på snöret att de når ifatt.

Mitt tips: 3-3

Kalmar-Sundsvall

Sundsvalls bästa chans till seger tror jag är i denna första match. De har inte haft speluppehåll, de lär vara fulla av självförtroende efter den starka segern mot Tyresö/Hanviken och dessutom kan de nog chocka Kalmar lite med sin fysik. Kalmar kommer säkert komma in i det bättre från period två och till slut så tror jag de kommer att kunna spurta om med sin starka offensiv.

Mitt tips: 3-2

Nybro-Vimmerby

En väldigt spännande matchserie där laget med den starkaste truppen möter ett lag som inte är lika starkt på papperet, men där summan blir större än delarna. Vimmerby har ett grymt flow med 12 segrar de senaste 13 matcherna. Det tror jag de kommer rida på, och i match ett så tror jag Nybro kommer få fullt upp. Tror på en rätt målsnål och tillknäppt historia.

Mitt tips: 2-2

Hudiksvall-Boden

Hudiksvall och Boden har spelat fyra matcher denna säsong, Hudiksvall har vunnit alla fyra men de tre sista med uddamålet. Jag tror på ny knallhård match där Boden kommer ta försöka mala ner Hudiksvall djupt ner i egen zon och kanske lyckas med det framför allt i början.

Mitt tips: 3-4

Troja-Karlskrona

Karlskrona har drabbats av ett par tunga jobsposter i John Henrion och Alexander Bergström, men Jakob Grönhagen och Daniel Andersson verkar spela. Det är viktigt, för man möter ett Troja som båda är inne i matchandet och som sett riktigt bra ut. Jag tror på en kamp hela vägen in i slutet mellan de två tungviktarna.

Mitt tips: 3-1

Piteå-Mariestad

Mariestad är inne i en riktig bubbla just nu och kommer säkert försöka sätta hård fysisk press på hemmalaget. Piteå å sin sida lär försöka utnyttja sin fart, så det lär bli en maktkamp om vilket lag som kan få mest spel i anfallszonen

Lämna ett svar