Så slutar kvällens kvartsfinaler!

Jag hinner inte med att skriva något längre inför kvällens drabbningar tyvärr, men nog kan jag komma med ett litet tips. Så här tror jag att kvällens matcher slutar!

Troja-Nyköping 5-1
Troja vann minst sagt komfortabelt igår med 6-1. Jag tror att Nyköping kommer att vara lite mer beredda på vad som väntar idag, men i slutändan så vinner ändå Trojas tyngd detta med marginal.

Piteå-Kalix 2-2
Kalix stod upp riktigt bra igår, och kommer säkert inte vika ner sig heller idag. Därför så tror jag på en knallhård match som går hela vägen till sudden.

Mariestad-Borlänge 5-1
Mariestad vann med 4-1 igår, och känslan var att Borlänge inte riktigt räckte till. Idag får Mariestad dessutom in sin lagkapten, Johan Frick, som saknades igår och då tror jag det blir en tämligen komfortabel resa för hemmalaget.

Tyresö/Hanviken-Sundsvall 3-1
Jag tror att gårdagens förlust blev en nyttig lärpeng för Tyresö/Hanviken, att man måste upp och tävla lika hårt som Sundsvall. Gör man det så ska man också vara det starkare laget.

Dalen-Vimmerby 3-1
Vimmerby gjorde en stark insats igår och nollade Dalen. Idag så kommer Dalen ha käkat en hel del taggtråd och då är man tunga att möta. Jag tror det kommer smälla rejält i planket i matchen.

Boden-Borås 4-2
Apropå smälla i planket, det kommer det göra också i Boden. Boden vann matchen igår på att dumpa djup och checka på felvända backar, det tror jag de kommer fortsätta med, och då får Borås det tufft.

Strömsbro-Halmstad 2-3
Jag tror på omvända siffror från gårdagen, mycket på grund av att jag tror att Halmstad är det något mer konsekvent spelande laget, och det brukar löna sig i längden. Kan dessutom Halmstad tuffa till sig lite så tror jag det talar för gästerna.

Visby-Karlskrona 3-1
Jag har ju tippat Karlskrona som segrare i denna kvart, men av det som KHK visade i match ett talar inte mycket för att det ska bli så. Man blir alldeles för omständliga och krånglar till det för mycket istället för att spela enkelt på spelare i fart och lägga mycket puck på mål. Laget måste också in på mål, offra mer för att komma dit, annars så blir det en ny bekväm Visbyseger.

Lämna ett svar