Så spelas kvartsfinalerna

Så har då valen till kvartfinalerna gjorts och det blev egentligen de logiska valen rakt över, det var inga val som stack ut. Så här spelas kvartsfinalerna!

Troja-Nyköping

Som väntat så valde Troja att möta Nyköping, ett val som måste förklaras med att de hade rätt stor respekt för södra vårettanlagen och att man därför valde åttan i norra allettan.

Piteå-Kalix

Det kanske mest logiska valet av alla. Kort resa och ett motstånd man bör slå tämligen komfortabelt.

Mariestad-Borlänge

Också detta var ett val man kunde förutse. Ett vårettanlag som man vet var man har och som man måste ses som klara favoriter mot.

Tyresö/Hanviken-Sundsvall

Det var lurigt vilket lag som Tyresö/Hanviken skulle välja, men det blev som jag tippade på, Sundsvall som står för motståndet. Enkel resa och ett lag man känner väl till.

Boden-Borås

En match jag förutsåg, där Boden väljer det lägst rankade laget av de som återstod. Borås får en jobbig resa och det ska bli spännande att se hur de lyckas hantera det.

Dalen-Vimmerby

Jag hoppades på att Dalen skulle välja Karlskrona, ett lag man vunnit båda matcherna mot i grundserien, men man vågade inte välja dem av rädsla för potentialen som finns i laget. Nu valde man istället Vimmerby, en kort resa men ett klurigt motstånd man inte vet var man har riktigt.

Strömsbro-Halmstad

När Halmstad var kvar och alternativet var Karlskrona så fick det bli Halmstad. Det var nog snarare av respekt för Karlskrona än att man trodde Halmstad var överkomliga.

Visby-Karlskrona

Visby hade inget val, Karlskrona var kvar och det ska bli en väldigt spännande matchserie.

Lämna ett svar