Mörrum höll pressträff ”om akut läge”

Idag kallade Mörrum hockey till pressträff ”med anledning av ett akut läge i arbetet att rädda föreningen”. Det var illavarslande ord, och att kallelsen kom bara tre timmar innan pressträffen strök också under att det verkligen handlade om något akut. När pressträffen sedan drog igång så läste besparingsgruppen upp en skrivelse att klubben inte klarade av att bära tränaren Thomas Engmans lön. Däremot så ansåg de sig att ha pengar att betala spelarnas löner och fullfölja säsongen. Besparingsgruppen lämnade nu till styrelsen att avgöra hur man går vidare, men mycket talar alltså för att tränare Thomas Engman inte kommer att träna laget framöver, även om det formella beslutet inte är taget av styrelsen. Det är också styrelsen som får besluta om eventuell ersättare på tränarpositionen.

Lämna ett svar