Toppbacken Hannes Lindström släpps av Västervik

Backen Hannes Lindström gjorde två kanonsäsonger i Hudiksvall där han sprutade in poäng och hade bland ettans bästa plusminusstatistik. Inför denna säsong så värvades han också av allsvenska Västervik, men där har det gått betydligt tyngre, och nu väljer de att släppa den storvuxne rightbacken. Det är med andra ord en riktig toppback som kommer ut på marknaden och det lär absolut bli huggsexa om honom. Det naturliga valet hade givetvis varit en återkomst till Hudiksvall, men de ser ut att ligga lite lågt ett tag till, och det finns andra klubbar som också jagar backförstärkningar. Nybro landade visserligen Anton Brandhammar häromdagen, men vill gärna ha in en back till, och Kalmar som luggades på Brandhammar är också ute efter en offensiv back. En fjärde klubb som skulle kunna vara tänkbar är Boden som vill ha in en toppback till, och då Hannes kommer från Skellefteå så skulle kanske en flytt till hemtrakterna kunna passa?

Lämna ett svar