Sillyavslöjanden: Allettanlagen plockar in backar

Kmhockey har starka indikationer på att två allettanlag är på väg att förstärka sina trupper med var sin back. Dels är det Kalmar som slickat såren efter att ha blivit av med sin drömvärvning Anton Brandhammar. Istället säger insatta källor att det blir en Krifback som blir nytt namn in i truppen, nämligen Tim Bothén. Tim kommer senast från Krif där han spelat de två senaste säsongerna, men han har också representerat Troja och moderklubben Halmstad och är en skicklig tvåvägsback.

Den andra värvningen som är på g är till Lindlöven. Den norra alllettanklubben blickar inte bara norrut för kommande motstånd, de ser också ut att värva en back därifrån, närmaste bestämt Kiruna AIF. Det är backen Samuel Hou Gustafsson som är tänkt att bredda deras trupp inför spelet efter jul.

Lämna ett svar