Grym Trojavärvning

Igår kunde ni i ett inlägg läsa om Trojas förlust mot Halmstad, ett inlägg i vilket jag konstaterade att Troja har stora problem offensivt. Nu har klubben agerat för att kunna komma till rätta med det problemet. För idag tillkännagav man att man värvar poängsprutan Henrik Rommel från Segeltorp. 28-åringen har i många år levererat bra med poäng på allsvensk nivå innan han förra säsongen valde att följa med Väsby ner i ettan och där noterades han för hela 50 poäng och var ett starkt offensivt hot. I år valde han överraskande att spela för bottenlaget Segeltorp där han fortsatt leverera poäng trots svag omgivning. Rommel kan spela både center och ytter och är nog den vassaste värvningen Troja realistiskt kunde ha gjort. Nu stärker Troja sina aktier rejält inför allettan! Observera att Rommel ansluter först efter att grundserien spelats färdigt.

Lämna ett svar