Då har lagen i öst plockat sina poäng

Efter sju omgångar så redovisade jag i en tabell när lagen plockat sina poäng. Nu när det gått ytterligare några omgångar och det dessutom är ett litet uppehåll så tänkte jag det kan vara dags att redovisa en uppdaterad tabell för den östra ettan.

Så många poäng har lagen haft omgång för omgång i den östra ettan.
  1. Väsby (11 matcher)

Med undantag av en tappad poäng i omgång fem så har Väsby idel fullpoängare, och är det lag i ettan som kanske imponerat allra mest med sin stabilitet. Skulle kunna spela med juniorerna resten, för de är redan klara för allettan, de har inte ens en teoretisk chans att missa den.

2. Visby (11 matcher)

Hade en liten formdipp mellan omgång 7 och 9, men har i övrigt varit imponerande stabila. Klara för allettan i praktiken.

3. Nyköping (11 matcher)

Efter en trög inledning med bara fem poäng på de första sex matcherna så har Nyköping nu fem raka segrar som gett ytterligare 13 poäng. Med tanke på formen så är de stora favoriter att (äntligen!) få spela allettan efter jul.

4. Strömsbro (11 matcher)

Strömsbro hade en formsvacka mellan omgång 5 och 7 med tre raka förluster, men i övrigt så har man plockat poäng med bra regelbundenhet. Kan man undvika fler formdippar så har man en god chans att behålla allettanplatsen.

5. Wings (10 matcher)

Wings har verkligen varit upp och ner vad gäller form. En lysande start med fyra segrar följdes utan fyra raka nollpoängare, som sedan i sin tur följts av två nya segrar. Vart deras form tar vägen nu är svårt att sia om, men vid fortsatt god form så kan de mycket väl behålla allettanplatsen.

6. Vallentuna (11 matcher)

En lysande inledning med tre raka segrar följdes av en formdipp där man bara tog tre poäng på de följande sju matcherna. Nu vann man dock senast, är det ett tecken på att de är på g igen? Det skulle behövas en stark formtopp om man ska kunna utmana om en allettanplats.

7. Hanviken (11 matcher)

Har en form som liknar en berg- och dalbana. Inledde uselt med fem raka förluster, men sedan spelade man fin hockey ett tag och tog fyra raka fullpoängare. Men nu verkar man vara på väg neråt igen med två raka förluster och en tappad allettanplats. Kommer det att komma en ny formtopp snart? Då ska man absolut inte räknas bort från en allettanplats.

8. Enköping (10 matcher)

Tog två raka segrar i omgång 4 och 5, men i övrigt så har det bara blivit poäng i en match till, i omgång åtta. Ser inte ut att bli att räkna med alls.

9. Huddinge (11 matcher)

Tog två raka segrar i omgång fem och sex, i övrigt har det bara blivit två poäng ytterligare. På slutet har det tippade topplaget fem raka förluster och verkar sakna allt vad form heter.

10. Segeltorp (11 matcher)

Mellan omgång 4 och 7 tog laget tre segrar och verkade vara ordentligt på gång, men sedan dess står laget med fyra raka förluster och lär få tampas med Huddinge och Enköping om att slippa sistaplatsen.

Lämna ett svar