Skrällvärvning mellan storklubbarna?

Idag fick jag ett tips från en källa om en riktig skrällvärvning mellan två storklubbar i hockeyettan. Men då det är andrahandsuppgifter vågar jag inte riktigt ta gift på att det är sant, men uppgiftslämnaren är trovärdig och menade att allt tydde på att det var klart. Dessutom skulle övergången vara så pass stor och spännande att den är värd att skriva om.

Spelaren det gäller är Micke Saari, den före detta finska Liiga-spelaren som gjorde en bra säsong i storklubben Karlskrona med 33 poäng på sina 44 matcher med klubben. Enligt uppgift så ville KHK ha kvar honom, men han indikerade att det var flytt tillbaka till Finland som gällde. Nu verkar det dock som att han kommit på andra tankar, och istället styr kosan till en annan storklubb i ettan, nämligen Troja/Ljungby. Stämmer uppgifterna så skulle det kunna innebära att det inte blir något med Trojas förstahandsval på sista centerplatsen, Joakim Hilding, men det återstår att se.

Lämna ett svar