Kmhockey.se avslöjar: Vassa värvningar till Hudiksvall

I dagens artikel om vilka spelare som ska in i toppklubbarna så kunde man läsa att Hudiksvall hade några förlängningar klara redan, men att man fortfarande skulle ha in en back och en forward till. Nu kan kmhockey.se avslöja vilka det blir.

Den nya backen är ingen mindre än Alexander Popovic. Björklövenbacken lånades ut till Teg säsongen som gick och med bra facit, men då han inte fick förlängt med Björklöven väljer han alltså att istället gå till hårdsatsande Hudiksvall.

Den nya forwarden är SHL-meriterade Alexander Bjurström. Han spelade i allsvenskan med Troja säsongen som gick, men när de ramlade ur så väljer han nu alltså att flytta norrut.

Det är två spelare av riktigt bra klass som innebär att Hudiksvall definitivt blir att räkna med också i år.

Lämna ett svar