Två tränare får gå!

Officiellt heter det att han gått av privata skäl, men det krävs ingen större tankeförmåga att förstå att det egentligen är de uteblivna sportsliga framgångarna som gör att Lindens tränare Jocke Lundholm nu får lämna posten som tränare. Linden hade förhoppningar om att kunna blanda sig i allettanstriden på allvar i år, men har efter halva serien bara plockat sju poäng och är hela nio poäng bakom femman Nyköping. Vem som efterträder Jocke som tränare är ännu inte klart. Men samtidigt så står det också klart att ytterligare en tränare får gå. Även om klubben inte officiellt meddelat det ännu, så kan kmhockey.se avslöja att också Enköpings tränare, Christofer Eriksson får silkessnöret av klubben. Inte heller Enköping har presterat efter förväntningarna, utan förra säsongens allettanlag befinner sig just nu näst sist i den östra ettan, fem poäng från allettanplats. Inte heller här är ersättare klar.

Lämna ett svar