Hur har det gått för de ÖSTRA lagen under träningsmatcherna?

Försäsongen är mer än halvvägs och de flesta lagen har lagt merparten av träningsmatcherna bakom sig. Men vilka lag har imponerat och vilka lag har floppat? I detta inlägg har jag gått igenom alla öst-lagens träningsmatchresultat så här långt!

(Har jag missat någon match? Meddela mig så uppdaterar jag listan!)

Enköping

Enköping-Linden 5-0
Lindlöven-Enköping 4-3

En klar seger mot Linden, samt en förlust mot Lindlöven så här långt. Men det var ett skadedrabbat bortalag mot Lindlöven vilket kan vara en förklaring.

Hanviken

Hanviken-Nyköping 1-2
Hanviken-Huddinge 3-5
Nyköping-Hanviken 2-4

Hanviken har träningsmatchat bra. Stod upp bra mot Nyköping i första mötet och vann returen. Dessutom gav man Huddinge fullt upp.

Hudiksvall

Sundsvall-Hudiksvall 1-4
Almtuna-Hudiksvall 1-0

Sundsvall städades av komfortabelt i premiären och länge nollade man också allsvenska Almtuna, men fick släppa in ett i tredje. Starkt försvarsspel så här långt.

Huddinge

Hanviken-Huddinge 3-5
Segeltorp-Huddinge 1-2

Huddinge verkar ha sökt kort avstånd snarare än utmaningar när de träningsmatchat. Men de har i alla fall vunnit knappt mot två seriekonkurrenter, även om det är lag de förväntas ha långt efter sig när det drar igång.

Segeltorp

Segeltorp-Nyköping 3-4

Linden-Segeltorp 4-3

Segeltorp-Huddinge 1-2

Tre uddamålsförluster så här långt på försäsongen, förhoppningsvis blir inte det melodin i vinter.

Strömsbro

Lindlöven-Strömsbro 4-1

Borlänge-Strömsbro 3-2

Strömsbro förväntas kunna vara med och kämpa om en allettanplats och då kan det vara bra att möta lag från andra serier. Har mött två västlag och förlorat båda.

Vallentuna

Vallentuna-Lindlöven 4-3

Vallentuna-Surahammar 2-5

Vallentuna har en förlust och en seger mot två västlag. Först seger i en jämn match mot Lindlöven, sedan en lite överraskande klar förlust mot Surahammar.

Visby

Visby-Guts 3-2

Visby-Sudret 5-0

Vimmerby-Visby 5-2

Visby har besegrat två hockeytvåanlag innan man tappade en tidig 2-0-ledning till 5-2-förlust mot Vimmerby. Man drog på sig alldeles för mycket utvisningar.

Väsby

Almtuna-Väsby 3-4

Väsby-AIK 3-2 e str

Väsby har tagit två starka segrar mot allsvenska lag. Kanske det lag som imponerat mest under försäsongen, dock har man matchat väldigt sparsamt.

Wings

Wings-Sollentuna 5-2
Wings-Hammarby 7-1

Wings-Linden 4-3

Wings vann Järfälla cup efter segrar mot nyblivna tvåanlagen Sollentuna och Hammarby och följde upp det med seger mot Linden (som inte alls träningsmatchat bra).

Lämna ett svar