Hur har det gått för de NORRA lagen under träningsmatcherna?

Försäsongen är mer än halvvägs och de flesta lagen har lagt merparten av träningsmatcherna bakom sig. Men vilka lag har imponerat och vilka lag har floppat? I detta inlägg har jag gått igenom alla norra lagens träningsmatchresultat så här långt!

(Har jag missat någon match? Meddela mig så uppdaterar jag listan!)

Boden

Boden-Luleå J20 1-2

Boden-Kiruna IF 4-1

Boden-Kalix 1-2 e str

Med endast en seger de första tre matcherna kan Boden inte vara nöjt. Har tyvärr inte sett någon av matcherna, men det verkar som att man framför allt har problem med målskyttet.

Kalix

Kalix-Luleå J20 0-1

Kalix-Kiruna AIF 2-3 e förl

Kalix-Piteå 3-4

Kalix-Kiruna IF 5-2

Boden-Kalix 1-2 e str

Kalix har matchat rätt flitigt och hade resultaten emot sig inledningsvis, men på slutet har man två raka segrar. Framför allt segern mot Boden måste man vara nöjda med, det är rätt heta rivalmöten som blir väldigt mycket lättare att åka hem ifrån efter en seger. Kalix verkar på g…

Kiruna IF

Kiruna IF-Luleå J20 7-3

Kiruna IF-Luleå J20 5-2

Boden-Kiruna IF 4-1

Kalix-Kiruna IF 5-2

Kiruna AIF-Kiruna IF 2-3 e förl

Segern i derbyt satt säkert skönt även om den satt långt inne. I övrigt två segrar mot Luleås J20-lag men också två förluster mot två förväntade topplag i norra, Boden och Kalix. Framför allt Boden lär bli svårstoppade.

Kiruna AIF

Kalix-Kiruna AIF 2-3 e förl

Kiruna AIF-Kiruna IF 2-3 e förl

Laget har bjudit till bra i båda matcherna så här långt, vilket gett en suddenseger och en suddenförlust. Men tror säkert laget själva gärna bytt plats på förlusten/segern.

Piteå

Kalix-Piteå 3-4

Teg-Piteå 3-1

En seger och en förlust i två resultatmässigt jämna matcher. I matchen mot Teg var man dock det sämre laget i två perioder, framför allt blev man nertryckta i andra. Slarviga uppspel och tappade puckar gav Teg långa anfall .

Sundsvall

Östersund-Sundsvall 4-1

Sundsvall-Hudiksvall 1-4

Sundsvall-Mora 1-6

Sundsvall-Modo 1-6

Sundsvall har matchat mot idel tufft motstånd och har inte ens varit nära. Det är tufft mentalt att åka på så klara förluster, förhoppningsvis matchar man mot enklare motstånd de sista matcherna innan premiären.

Teg

Vännäs-Teg 3-4

Teg-Piteå 3-1

Två matcher och två vinster, Teg har matchat bra men lite lite. I matchen mot Piteå tycker jag de imponerade med ett kreativt anfallsspel och med ett försvarsspel där de lyckades hålla motståndet utanför sig.

Vännäs

Vännäs-Teg 3-4

Endast en match för Vännäs så här långt är verkligen i minsta laget. Där stod man upp rätt bra dock mot starka Teg.

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik-Härnösand 5-1

Härnösand-Örnsköldsvik 2-5

Modo J20-Örnsköldsvik 3-1

Ö-vik har matchat mot tvåanlag och J20-lag med segrar mot Härnösand och förlust mot Modo J20. Tror matchningen är klok, men skulle också behöva möta något annat ettanlag inför premiären. Resultaten är inte mycket att såga något om.

Östersund

Östersund-Modo J20 6-3

Östersund-Sundsvall 4-1

Östersund-Borlänge 3-4 e str

Två programenliga segrar inledningsvis, men överraskande förlust mot Borlänge som matchen innan blev överkörda av Mariestad. Kan kanske bli en nyttig väckarklocka?

Lämna ett svar