Hur har det gått för de VÄSTRA lagen under träningsmatcherna?

Försäsongen är mer än halvvägs och de flesta lagen har lagt merparten av träningsmatcherna bakom sig. Men vilka lag har imponerat och vilka lag har floppat? I detta inlägg har jag gått igenom alla västra lagens träningsmatchresultat så här långt!

Borlänge

Borlänge-Vimmerby 1-4

Borlänge-Mariestad 1-6

Östersund-Borlänge 3-4 e str

Borlänge-Strömsbro 3-2

Man hade inte mycket att hämta mot Vimmerby och Mariestad, men sedan har man steppat upp och segern mot Östersund imponerar.

Forshaga

Kumla-Forshaga 4-2

Forshaga-Färjestad J20 6-1

Forshaga har bara spelat två träningsmatcher ännu och i första blev det förlust mot förväntade bottenlaget Kumla. Men spelmässigt var man det starkare laget så resultatet är missvisande. I andra tog man en fin storseger mot Färjestad J20, vilket är starkt.

Kumla

Kumla-Guts 6-4

Kumla-Forshaga 4-2

Två segrar som säkert gör gott för självförtroendet. Viktigt att bygga upp det nu för under säsongen kan det säkert bli tuffare.

Köping

Brynäs J20-Köping 0-1

Köping-Fagersta 1-3

Köping har svårt att få till det offensivt, bara två mål på två matcher. Och att förlora mot ett tvåanlag är aldrig ok.

Linden

Enköping-Linden 5-0

Linden-Segeltorp 4-3

Linden har verkligen inte imponerat så här långt. Överkörda av Enköping och uddamålsseger mot ett Segeltorp inte många tror på. Dessutom bara två matcher spelade, hinner man komma i form?

Lindlöven

Vallentuna-Lindlöven 4-3

Lindlöven-Strömsbro 4-1

Lindlöven-Guldsmedshytte 7-1

Lindlöven-Enköping 4-3

Inga direkta anmärkningsvärda resultat, Lindlöven har gått ungefär som väntat, även om segern mot Strömsbro med klara 4-1 är rätt starkt.

Mariestad

Mariestad-Hanhals 5-2

Mariestad-Karlskoga 0-4

Borlänge-Mariestad 1-6

Dalen-Mariestad 2-4

Förlusten mot allsvenska topplaget Karlskoga är inte mycket att säga om, de ska vara så pass mycket bättre. Men på slutet två starka segrar, och framför allt imponerade man i matchen mot Borlänge.

Nyköping

Nyköping-Vita Hästen 1-2

Segeltorp-Nyköping 3-4

Nyköping-Vimmerby 6-1

Nyköping-Hanviken 2-4

Enda laget som lyckats besegra Vimmerby på försäsongen så här långt, och 6-1 är stora siffror dessutom. Men förlusten mot Hanviken måste ses som en missräkning.

Skövde

Skövde-Grästorp 2-3

Dalen-Skövde 4-1

Tranås-Skövde 2-1

Skövde-Halmstad 7-4

Bättre och bättre match för match kan man säga. Att förlora mot hockeytvåanmotstånd i premiären är riktigt illa, men det såg något bättre ut mot Dalen, sedan helt ok ut mot Tranås för att mot Halmstad se rätt bra ut. Halmstad hade fina resultat på försäsongen innan, men Skövde hittade stora hål i deras försvarsspel.

Surahammar

Vallentuna-Surahammar 2-5

Surahammar-Västerås J20 4-1

Bra resultat för att vara Surahammar, det tillhör inte vanligheterna att de är obesegrade ens efter två matcher. Dessutom mot rätt bra motstånd. Men det är tidigt ännu, endast två matcher spelade.

Lämna ett svar