Kalla mig Saida

Har just sett en lite märklig match mellan Strömsbro och Hudiksvall. Strömsbro hade allt att spela för, men det var märkligt nog Hudiksvall som visade både mest vilja och glädje på isen och det var också bortalaget som vann fullt rättvist med 4-3. Hudiksvall var snabbare, mer kreativa, bestämdare, starkare, ja Hudiksvall var bättre på alla punkter och det var nästan beklämmande att se Strömsbro så tama när de hade så mycket att spela för. För vid seger så hade de tagit den sista allettanplatsen, men tack vare sin tama och inspirationslösa insats så blir det nu istället överraskningslaget Tyresö/Hanviken som får spela allettan för första gången i klubbens historia. Ett stort grattis till dom!

Med det så föll också sista pusselbitarna på plats i mitt tips jag gjorde i Mjörnbergs trashtalk. Det såg ju där i början av december helt öppet ut i samtliga serier utom i västra när jag siade hur det skulle gå. Mina förutsägelser:

  • Kalix och Piteå till allettan. Check!
  • Forshaga utmanar om allettanplatsen. Check! (de tog ju tom allettanplatsen)
  • Mörrum går till allettan och Halmstad missar. Check!
  • Hudiksvall och Hanviken går till allettan medan Strömsbro missar. Check!

Rätt nöjd med det, undrar om Saida ens kunnat få full pott på det viset!

Därmed är allettorna spikade, och redan på fredag spelas den första matchen mellan Visby och Dalen. Det kommer bli grymt spännande och framför allt den södra ettan ser väldigt tuff ut!

Lämna ett svar